Behandling af frossen skulder

Frossen skulder er en smertefuld tilstand, der påvirker skulderleddet og resulterer i begrænset bevægelighed og smerte. Frossen skulder kan være forårsaget af en række faktorer, herunder aldersrelaterede degenerative forandringer, skader, sygdomme eller inaktivitet.

Heldigvis kan osteopati hjælpe med at lindre smerter og forbedre bevægeligheden i skulderleddet ved at arbejde med muskler, ledbånd og væv i området. Osteopater arbejder ved at identificere og løse eventuelle spændinger eller blokeringer, der kan være årsag til frossen skulder.

Gennem manuel teknik og manipulation kan osteopater også hjælpe med at styrke og opbygge muskler og ledbånd i området, så skulderleddet kan bevæge sig frit og smertefrit. Osteopati er en naturlig, smertefri og sikker behandlingsmetode, der kan hjælpe med at forbedre funktionen i skulderleddet og forhindre fremtidige tilfælde af frossen skulder.

Hvis du oplever tegn på frossen skulder, anbefales det, at du søger professionel rådgivning fra en osteopat for at fastslå den bedste behandlingsplan for dig.

Kontakt klinikken

Du finder ledige tider her under online booking - Du er også altid velkommen til at ringe.