Behandling af karpaltunnel syndrom

Karpaltunnel syndrom er en smertefuld tilstand, der påvirker hånden og underarmen og opstår, når der opstår tryk eller kompression på nerven i karpaltunnelen. Karpaltunnel syndrom kan føre til smerter, prikken, nummenhed og svækket styrke i hånden og underarmen.

Heldigvis kan osteopati hjælpe med at lindre smerter og forbedre funktionen i hånden og underarmen ved at arbejde med muskler, ledbånd og væv i området. Osteopater arbejder ved at identificere og løse eventuelle spændinger eller blokeringer, der kan være årsag til karpaltunnel syndrom.

Gennem manuel teknik og manipulation kan osteopater også hjælpe med at styrke og opbygge muskler og ledbånd i området, så nerven i karpaltunnelen kan bevæge sig frit og uden tryk. Osteopati er en naturlig, smertefri og sikker behandlingsmetode, der kan hjælpe med at forbedre funktionen i hånden og underarmen og forhindre fremtidige tilfælde af karpaltunnel syndrom.

Hvis du oplever tegn på karpaltunnel syndrom, anbefales det, at du søger professionel rådgivning fra en osteopat for at fastslå den bedste behandlingsplan for dig.

Kontakt klinikken

Du finder ledige tider her under online booking - Du er også altid velkommen til at ringe.